Tulajdonostól eladó lakás XVI. kerület

117.400.000 Ft
  • 4136 m²
Hirdetés típusa
Tulajdonostól eladó
Alapterület
136 m²
Szoba
4
Hivatkozási szám
MSZ-342726
További információ
Belmagasság
3 méter felett
Leírás
Leírás
Kedvelt zöldövezetben, jó közlekedéssel ELEGÁNS 4 szobás, erkélyes KORSZERŰ nagypolgári lakás, 2 parkolóval, kevés rezsivel Budapest, XVI.ker. Budapesti úton eladó vagy a környéken jó állapotú családi házra elcserélhető.

A legfelső 2. emeletet önállóan elfoglaló lakás, szomszéd nélküli nyugalmat biztosító tágas, VILÁGOS élettér. A KLASSZIKUS elegancia és természetesség, a harmonikus szín- és formavilág alkalmazásával PRÉMIUM kivitelezésben valósult meg.

Rezsivédett kategórián belüli TAKARÉKOS fenntartást biztosítja az új Bosch AA+ kondenzációs kazán, 2 db hűtő-fűtő klíma, infrapanel.

Impozáns kialakítású 45 nm társalgó-étkező-konyha helyezkedik el a lakás közepén. Az erkélyes nappalin és a 3 db különnyíló hálószobán kívül még egy szoba leválasztható. A 2 db fürdőszobában pezsgőfürdős kád és élményzuhany működik.

DUPLAKOMFORT, légkondicionáló, MINŐSÉGI gépesített konyha, nívós trópusi fapadló és csiszolt kőburkolatok, sok beépített tükörgardrób, külön háztartási helység van. A berendezés megegyezés szerint.

2 db fedett udvari parkolóhely /+ 2 x 3 M Ft/, 1db zárt tárolóhely / + 0.5 M Ft/ tartozik hozzá.

Nagy családnak KÉNYELMES otthon, vagy magánvállalkozásnak OPTIMÁLIS helyszín. A jó lokáció és infrastruktúra miatt könnyen bérbeadható, jelentős hasznot hozó ingatlanbefektetésnek is KIVÁLÓ.

IGÉNYES vevőnek, EGYEDI lehetőség, KEDVEZŐ ár-értékarány, KIVÁLÓ adottságok, FOKOZOTTAN értékálló, AZONNAL beköltözhető, MINIMÁLIS rezsi, MAXIMÁLIS kényelem.
Elhelyezkedés
Ország
Magyarország
Megye
Budapest
Város, kerület
XVI. kerület
Térkép nagyítása
  • Hirdetés bejelentése road-sign-warning Cancel Report remove-circle
  • 156 megtekintés
Írja be a települést, vagy válassza ki a listából.
Válassza ki, hogy mi a probléma a hirdetéssel. Ha nem találja a megfelelőt, kattintson az "Egyéb" opcióra és írja le.
Betöltés...
Biztosan törli a bejelentést?
Nem

Összehasonlítandó hirdetések

    Az összehasonlító táblázatba nem kerültek bejegyzések.